rakkaimmalle

Runoilija muija-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa ja moikka <3 Olen tälläinen hellyyttä kaipaava tyttö. Raapustelen kirjoituksiani tunteistani suurimmaks osaks.
 

pidät kiinni tunnen silti putoavani,
kaikki paitsi sinä tuntuu kaukaiselta,
tunnen sinut lähelläni vaikka vieressäni et olekkaan,
käteni ovat kohmeessa, lämmität ajatuksissani,
olet kaukana mutta silti tunnen sinut lähelläni,
olet enkelinä taivaassa, olet lintu jonka siivet eivät kauas kantaneet,
sinulla vielä elämä edessäsi, väsyit jo niin aikasin,
tulit luokseni unessa, pyysit anteeksi,
heräsin kylmiin kyyneliin, havahduin peilikuvaasi,
se oli vain varjo, lähdin ulos,
ulkona sataa valkeaa lunta, hengitys höyryää,
on pakkasta, olet enkelinä taivaassa, tahdon luoksesi lämpimään,
täällä on kylmää, vaarallista ja pimeää, vieressäsi olen turvassa,
mutta nyt taivaassa olet, ikuisessa unessa, pilven päällä nukut,
olet suloinen kuin pikkuinen enkeli, lepää rauhassa rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot