Rakastunut?

Runoilija muija-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa ja moikka <3 Olen tälläinen hellyyttä kaipaava tyttö. Raapustelen kirjoituksiani tunteistani suurimmaks osaks.
 

Pää sekasin kuin mikä,
rattaat raksuttaa muttei mitään kelaa,
sydän hakkaa tuhatta ja sataa aina kun sua mä ajatelen,
kädet alkaa tärisee ja hikoo vaikka ihan kylmät on.
Sä saat mun mahssa perhosia lentelee,
ihan kuin ne olis eksyny,
viet mut maailmaan jota muut ei nää tai josta ei mitään tiedä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sekaisin rakkaudesta, hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot