Sä lähdit

Runoilija muija-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa ja moikka <3 Olen tälläinen hellyyttä kaipaava tyttö. Raapustelen kirjoituksiani tunteistani suurimmaks osaks.
 

Odotan sua saapuvaksi, muuta en odotakkaan
Sinua mä vain odotan, koska taas luoksein palaat?
En voi olla sinua ajattelematta, saati sitten ilman sinua

Taas tässä näin kävi, tunteet kohtaa muttet ole valmis siihen mitä se tullessaan tuo
Sä tunteesi paljastit ja taas hvisit, pois lähdit
Kuin leikkiä tää sulle vain olis

Kuinka aikaan menneeseen palata vois?
Kuinka kertoa sinulle ettei siinä pahaa oo,
Ettei sinun tarvitse hävetä ja taas lähteä pois.

Olin niin varma että tällä kertaa et lähde,
Kun vihdoin itekkin pystyin sinull tunteistain puhumaan
Yllättävän voimakkaista tunteista
Kai sä säikähdit ja lähdit siksi

Kaipaan sua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot