muista aina

Runoilija tonto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

elämässä on alku

elämässä on loppu

nämä tulevat pyytämättä.

Mutta itse päätät mitä näiden välissä tapahtuu.

kukaan muu ei sitä tee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kun aina tajuaisi, että loppujen lopuksi ainakin (pitäisi saada) tehdä kaikki valinnat elämässään itse.

Suosikkeihin, muistuttamaan tästä asiasta.

Joskus tuo päättäminen ei ole niin helppoa ja tulee tehtyä virheitä, mutta on myös taito ottaa niistä opiksi.

Tämä runo kyllä totisinta totta, ja hyvin sanottu :)

 

Käyttäjän kaikki runot