referaatti

Runoilija tonto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

anteeksi se että tavattiin

anteeksi se että tutustuttiin

anteeksi se että rakastuin sinuun

anteeksi se että kuvittelin liikoja

anteeksi se että minulla on haaveita

anteeksi se etten ollut tyytyväinen hetkeen

anteeksi se että valvotin sinua

anteeksi se että olin liian vaikea sielu

anteeksi se että en löydä paikkaaani

anteeksi se että minulla on haaveita

anteeksi se että minulla on tarpeita

anteeksi se että tein päätökseni

anteeksi rakas että lähdin

anteeksi se että tein tämän kaiken

mutta sitä en pyydä sinulta rakas anteeksi että haluan elää elämäni,sillä kuten muillakin minulle ei ole annettu kuin tämä yksi.

olen pahoillani koko sydämestäni mutta minun on mentävä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot