Ikäväni,Lapseni.

Runoilija tonto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se saa mut sulkeutumaan omaan kuoreeni,mun rinnassa tuntuu kauheaa painoa,tunnen sen miten tärisen varpaista käsiin,en nuku vaan se valvottaa mua yö toisensa jälkeen,joka päivä se kulkee mun vierelläni,muistuttaen olemassa olostaan,se vie mut multa onnen hetket,se vie multa elämän iloni,mitään ei mulle jätä,mutta mä en silti halua sen tekevän muutakaan,rakastan kuitenkin sitä mitä se on,joka päivä,,te olette mun elämääni vaikka tämä kaipuu kalvaa mua,kalvaa syvältä.kaipuun kyyneleet vierii poskiltani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli henkeä salpaava.saatoin itse ikäänkuin kokea nua kaikki tunteet,järkyttävää.
mutta todella mahtava,erittäin koskettava<3

 

Käyttäjän kaikki runot