mulla ei ole kuin nämä tyynyt

Runoilija tonto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hengtystä ahdistaa,rinnassa tuntuu hirvee paino.
yritän nukkua mutta uni ei tule vaíkka käytän kaikki viimeiset voimani.
kaikki tämän maailman ongelmat tuntuu kasaantuvan juuri nyt mun niskaa,enkä pysty niitä ratkaisemaan.
toinen nukkuu vieressä mutta on kääntänyt selkänsä mulle eikä tosiaan tiedä mltä musta tuntuu,eikä se taida välittääkkään.olen niin yksin.mutta rutistan kovaa ja se helpottaa,mulla ei ole kuin nämä,mun tyynyni.

Selite: 
niitä voi rutistaa,ne kuivaa sun kyyneleet ja ne helpottaa sua.tyynyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne. Niistä on onneksi selvitty aina jotenkin. Voimia :)

Voi, tämä on niin tuttua!Yksinäinen tyynynrutistus toisen ihmisen vieressä on hirvittävää! Voimia päivääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot