Matkalla

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Tuttu vuosien takaa
avasi oven sanoen
hän onnistuu
hän tekee sen mikä sinulta jäi kesken.

Hän ei sanonut suoraan
huulilta pystyi ajatukset lukemaan
ja silmäkulmien rypyistä.

Mutta hän ei ymmärtänyt
että olen vasta matkalla
ja etten ikinä jätä mitään kesken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot