Sotku

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Huolettemuutesi tarttui minuun

en käytä enää turvavyötä



Kerron sinulle pelkoni

selitän mieleni kiemurat,

fyysisen olemattomuuteni

Kerran vielä kysyn autatko,

sinulla on menoa

parempaa tekemistä

Vielä katson kuvaasi ja päätän sen

Puhelumme se oli viimeinen

Myöhemmin soitat taas

mitä ihmeen sanottavaa enää on


pidät minua hulluna

kun en vastaa

Selite: 
ikuista painelemista erään ihmissuhteen kanssa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot