Ystävyyden tekohengitys

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Itku taukosi ja aurinko nousi
meren taakse ammuttiin jousi

En tätä päivää olisi enää kaivannut
suojelusenkelini olin sinulle lainannut
Aina tulen välittämään sinusta
mutten enää enempää kuin sinä minusta
Tuli meren lisäksi väliimme muutakin
eri silmin katson nyt kuutakin

Ja kuten ennustettiin, aurinko laski
Oli ilma jälleen kuin ylioppilaan poski

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

harvemmin tulee luettua hyviä runoja jossa on vielä riimitkin, ihastuin tähän ehkä vähän :--)

 

Käyttäjän kaikki runot