Et koskaan saa tietää

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Kannoin takiasi
ahdistavaa taakkaa
Et koskaan saa tietää

Vaaransit persoonallasi
suhteeni sydänystävään
Et koskaan saa sitä tietää

Pilasit käytökselläsi
paljon hauskaa ja kaunista
Etkä koskaan saa tietää

Selite: 
Joskus on parempi olla ihan hiljaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot