Kummityttö

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Kaatuillen luistelit luokseni
Räkätit taikatempulleni
Neljän vuoden elämänkokemuksella
teit ystävieni työt
Enhän minä sinun elämästäsi voi kadota
sinähän ikävöisit minua
Ja se yhteinen laulumme
Sinulla ei ollut mitään tärkeämpää
Tuuraathan jatkossakin?

Selite: 
On hienoa olla täysin varma siitä, että rakastaa jotain toista ihmistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyttävän suloinen runo pienestä elämän sulostuttajasta.

Aivan mahtava runo :)

Tärkeänä on niin hyvä olla :))

 

Käyttäjän kaikki runot