Kaikkea et saa

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Oikeasti halusin auttaa
mutta en puolesta mitään tehdä

Ilkeä katse ei tapa mutta jäätää
jatkuva iva ennenpitkää kääntää
toisinpäin koko sydämen

Olin valmis kaikkeen
olin valmis unohtamaan
kunnes otit yhden
otit toisen
mutta itsekunnioitustani et ota

vielä pari viikkoa
ja viimeinen päivä
tunnustelen kaikkea ja päätän sen
tapaaminen se oli viimeinen

Selite: 
Itsekunnioitus on säilytettävä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot