Samassa talossa

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Kerran sinä elit täällä
silloin olin minä poissa

Nyt sinä lähdet pois
ja minä olen tässä talossa

Lähde ja tule takaisin
pääsemättä yli mistään
ja välittäen muustakin kuin itsestäsi

Selite: 
Pieni aavistus olisi riittänyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot