Ihmisen pojat - Johdanto

Runoilija ratkirani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Länsirannalta ei mitään uutta.
 

Ei ollut heille sijaa
            majapaikassa,
ei kattoa tähtien peitoksi
ei olkia kylmän maan suojaksi,
ei löytynyt sijaa ihmisen pojille.

Tuli ilta
ja tuli aamu

ja he marssivat.

Selite: 
Ihmisen pojat -runosarjani johdanto.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot