Ihmisen pojat - 3. Maan hiljaiset

Runoilija ratkirani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Länsirannalta ei mitään uutta.
 

– Kuuletko?

Ei, en kuule
kuinka voisin kuulla
korvani turtuivat Välimeren jylinään

– Kuuletko? Näetkö?

Seireenien laulunko,
vai sen kauneuden
jonka alla
tyhjyyttä

Unta, untako vain?

Työttömien ruokajonot,
veikkauspisteiden

kuin lampaat vaiti keritsijöidensä edessä

Jos maan hiljaiset huutaisivat,
kuka heitä enää kutsuisi
hiljaisiksi?

Hän katsoi näkemättä
puhui äänettä

Ja minä kuulin

Selite: 
Runosarja jatkuu edelleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä taas mahtava loppu, juuri sopiva. Ihana, maaginen.

 

Käyttäjän kaikki runot