Odotus

Runoilija Dollmaker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2015 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Istun ja tuijotan.
Huokaisen.
Vaihdan asentoa.
Katselen ympärilleni.
Odotan.

Olet myöhässä.
Se ei enää edes yllätä minua.
Silti huolestun.
Tulisit jo.
Onko matkalla sattunut jotakin?

Kännykkä piippaa.
Yksi uusi viesti.
"Sori tuun vähän myöhässä."

Nousen seisomaan.
Vaihdan painoa jalalta toiselle.
Yritän etsiä sinua katseellani.
Istun alas.
Suljen silmäni.

"Hei rakas, anteeksi että olen myöhässä."
Ja minä unohdan että olit myöhässä.

Se kuitenkin nakertaa mielessäni.
Anteeksi on sinulle niin helppo sana.
Yksi muiden joukossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Säväytti tämä huomiosi, hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot