Elämän oireet

Runoilija Dollmaker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2015 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Viattomin silmin maailmaa katselee
katse viaton ja hymy aito.
Kunpa vielä lapsi olla voisin
nähdä kaiken läpi pinkin usvapilven.

Tahtoisin vain unohtaa
mustat vuodet musta heikon loi.
Unettomuus vaivaa mieltä
tuijottaa kattoa vuoteessaan.

Arvet ikuiset muistuttaa
ensirakkauden jälkeinen pettymys.
Oireena sisäinen tunnottomuus
lipuu nuo päivät tästä huomiseen.

Selite: 
Tuli nyt sitten tällainenkin raapustettua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot