Nimetön

Runoilija Dollmaker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2015 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Hetken onnellinen,
usein surullinen.
Valitat, valitat,
etkö osaa muuta.
Pilaat hienot hetket,
likaat muistot.

Mietin,
miksi olen sun vierellä.
Makaan yksin hereillä,
tunnit matelee.

Oliko tää vain hetken huumaa,
siis sinulle?
Itse rakastuin,
sanoihisi suloisiin.
Ehkä liian suloisiin,
enää en sinua usko.

Selite: 
Vanhaa tämäkin :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot