Onni

Runoilija Dollmaker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2015 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Tätäkö on olla onnellinen,
en voi olla hymyilemättä.
Taidan olla rakastunut,
ei, olen rakastunut.
Tunne uusi,
en tiedä mitä teen.

Muistan naurusi,
jokaisen kasvonpiirteen.
Olen kokonaan sinun,
en näe muita.

Täydellinen,
siltä tunnut.
Siksi tuntuukin harhalta,
ei saa upota liian syvälle.
Olen varpaillani,
etenen varoen.
Yhä pelkään,
loukatuksi tulemista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot