Sinä

Runoilija Dollmaker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2015 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Olen susta pitänyt jo kauan,
yritän peitellä sitä.
Toivon, että sokea oot.

Ei sovi rikkoa välejä ystävien,
ei se vaan toimi niin.
Pelkään, eihän siitä mitään tulisi.
Pidät ehkä toisesta,
voisitko pitää minusta?

Olisiko se niin vaikeaa,
me voitais tehdä siitä helppoa.
Vaikka sä käveletkin päällä pilvien
ja mä pidän jalat kiinni maassa.
Tai ainakin mä luulen niin,
ehkä se onkin toisinpäin.

Riideltäis jos riideltäis,
oltaisiin onnellisii.
Käveltäis käsi kädessä,
ei välitettäis muista.
Oltaisiin vaan,
ei tehtäis siitä vaikeaa.

Selite: 
Tällänen raapustus nyt pitkästä aikaa. Näitä on lisää jossain kouluvihkojen välissä, mutta ne yleensä unohtuu sinne.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivotaan,että tämä toive toteutuu...

 

Käyttäjän kaikki runot