Ihastun ja ahdistun..

Runoilija saza85

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mielen pyörteet niin vaikeat.
Ihastumisen tunne valtava, sydän sanoo: Kokeile. Ahdistus repii: Ei, et voi. Pakene, juokse karkuun!
Haluan sinun lähelle, saada hellyyttä, haluan tuntea itseni rakastetuksi.
Kuinka kauan kestää ennen kuin sydän on tarpeeksi vahva kokeilemaan, uudestaan. Päästää toinen lähelle, antaa itsensä alttiiksi suruille.
Helpompi olisi vain luovuttaa.. mutta joku pieni ääni sisällä ei anna sitä tehdä.
Luovutatko vai odotatko?
Suutu en, jos meet pois. Ymmärrän, sua tahdo en satuttaa.
Olet liian tärkeä <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunista tulkintaa, ihan laitto mietityttämään... pidin paljon =)

Never back down :) paitsi kun itse päätät ;)

 

Käyttäjän kaikki runot