Nimetön

Runoilija saza85

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä lähdit pois, et jaksanut jatkaa.
Olit lintu jonka siivet särkyivät.
Tahdoit tuskan loppuvan.
liian nuorena, paljon surua, jota ei halunnut tuntea.
Halusit pois pahasta maailmasta, pakenit.
Ehkä nyt lennät kyyhkysen lailla, onnellisena pilvien päällä...

Selite: 
Pojan muistolle, jonka elämä loppui liian aikaisin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot