Nimetön

Runoilija saza85

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kello 03:00 ja kaikki räjähtää käsiin.
Sisarukset huutaa, tappelee ja painii.
Toinen lyö toista, pahat sanat kaikuu autiolla kadulla.
Liian pahoja sanoja, kauheita tekoja. Kuinka me tästä selvitään?

Me neljä, aina ollaan pidetty yhtä, tuettu toisiamme, autettu kun on ollut vaikeaa.

Jokaisella on ollut kolme tukipilaria, enää on yksi. Me oltiin perhe, meillä ei ole muita.
Ja nyt on vielä vähemmän, meidän perhe tuhoutui. Se hajosi kahtia, näinkö me jatketaan loppuelämä...

Selite: 
Kaikki murenee ympäriltä.. :`(
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot