Vaikea elämä

Runoilija saza85

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun joka aamu tuntuu, ettei halua nousta..
Kun joka päivä tuntuu, ettei mikään kiinnosta...
Kun joka ilta tuntuu pahalta..

Se on raskasta,vaikeaa.
Te kaksi lasta, teidän takia yritän jaksaa tämän helvetin.
Tämän suunnattoman ahdistuksen,joka on vallannut mieleni...eikä se mene pois.

Puhu,puhu ja puhu sanotaan. Kun se ei vaan auta,mikään ei auta!

Selite: 
paha olla :`(
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava tämä!!
Jospa kirjoitus tuo ratkaisun ulos ahdingosta.

:( Surullisia tuntoja.

 

Käyttäjän kaikki runot