kuningas alkoholi

Runoilija saza85

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Surujen hukuttamiseen olit hyvä ystävä, hauskaakin oli ja uusia tuttavuuksiakin sain.
En enää ollut yksin,olihan minulla sinut.

Vain pullo,niin oli jo parempi olla, toinen ja yksinäisyyden tunne katosi,kolmannella jo vähän naurattikin...

Niin nopeaa se kävi,muutama hassu kuukausi ja veit minut mukanasi.
Läheiset valittivat liikaa ja laskut jäi maksamatta.

Nyt korjataan sinun aiheuttamia sotkuja,paljon niitä kerkesikin tulla.

Vain ja ainoastaan pari hassua kuukautta, niin kaikki mitä rakastan ja arvostan,meinasi lipua käsistäni ..

Selite: 
On se vaan niin voimakas,tuo kirottu alkoholi..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä menee suosikkeihin :) Mahtava ja aikalailla totta.

 

Käyttäjän kaikki runot