Kaipaus 6

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

Kaipaus, tuska mieleni täyttää

Olit elämäni valo ja opas

Selviytyminen ilman sinua on mahdotonta

Kaikkeni aion yrittää, en tähän aio luovuttaa

Sinun tähden mitä vaan, elämääni pyysit jatkamaan
se edelleen jatkuu mut mielestäni en sua pois saa

Jaksan mitä vaan, kuhan sut mielessäni pitää saan
annat voimaa vieläkin, vaikka kyyneleet valuu poskellain

Hyvää yötä nyt rakkahin, sinua aina rakastin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo, josta välittyy vahva tunne

 

Käyttäjän kaikki runot