Tuska1

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

Puristaa, puristaa

rintaani puristaa

Ei mikään solmujani auki saa

Tuska täyttää päivän jokaisen, sisällä nuoren ihmisen

Sitä ulos yrittänyt sisältäni saada, vaan ei kukaan mua auta

Ei ymmärrä edes vanhempi ihminen sitä, miten paljon vihaa sisälläni itää

Jokainen päivä läpi taistellen, paremmasta haaveillen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot