Kaipaus 7

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

Vuoksesi mitä vaan tehdä mä voisin ja
kipusi yrittää poistaa haluaisin

Sinun kasvosi vieläkin kirkkain silmin nähdä voin
ei se kulu mielestäni millään pois

Merkitsit minulle todella paljon ja toivon
että sut takaisin vielä saisin, paljon
sinua silloin edelleen rakastaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot