Kaipaus 1

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

Muisto vain, susta jäi
Suuri kipu rinnassain

Ei kauniita muistoja kukaan meiltä pois voi viedä
sinut takaisin mä tahtoisin vielä

kertoa sinulle kuinka kaipaan,
nyt katson tyhjälle sinisen taivaan

toivon, saisinpa sinut takaisin, sillä sinua aina mä rakastin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot