Kaipaus 2

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

Olet ollut poissa vain hetken aikaa
mutta silti ikuisuus mieltäni painaa

Viimeiset sanasi mielessäin muistan
ja valokuvasi hyllylleni ikuistan

Hymysi nähdessäni sydämeni valtaa
lämpö ja turva tulevasta, yhteisestä unelmasta

Vaan tietä toivoisin sinun näyttävän,
sillä olen kovin eksynyt ilman sinua

viisaita neuvojasi kaipaan, väliltä maan ja taivaan.

Unelmamme yhteinen, ikuinen on
mutta ilman sinua olen tyhjä, onneton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot