Kaipaus 5

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

Hiljainen kuiskaus, sanattomuus
ei muuta jälkeesi jäänyt

Rakkaus, kaipaus ja ikävä
niillä sut takaisin yritän tuoda

Olit elämäni kartturi, vaan kuka
minut nyt elämään opastaa?

Kuka minua nyt auttaa kun apua tarvitsisin
vastoinkäymisiä vastaan taistelemaan?

Olen kuin laiva ilman kapteenia,
matka ilman määränpäätä

Sinä olit elämäni kompassi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot