Täysikuu

Runoilija rujoilija

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

me hullut
loukoissamme
joukolla yksin
kuuta ulvomme

huudamme sille
halumme salaisen
saada paikkka
joukossa ihmisten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tunnelataus. Intensiivinen teksti, joka kuljetti ajatuksiin.

Tervetuloa kerhoon.

Niin, ja kiitos kauniista ilmaisusta.

Hieno.

Todella upea!

 

Käyttäjän kaikki runot