Vaaliohjelma

Runoilija rujoilija

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maksukyvyttömille univelat anteeksi!

Surutyölle viikonloppulisät!

Elämässään eksyneille ilmaiset navigaattorit!

Särkyneet sydämet ohi leikkausjonojen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Saa minun ääneni, jos vaalilupaukset ovat tätä luokkaa!
Huikee runo:)

Hyvä ohjelma =)

Mainio!

 

Käyttäjän kaikki runot