Taas hajosin

Runoilija rujoilija

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sun menneen
vasta tajusin
kun sua taas
viereeni tarvitsin

enkä tiedä
kuinka kehtaisin
mut silti pyydän
vielä tämän kerran
tule takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

noin siin aina käy ja joskus on se viimeinen

 

Käyttäjän kaikki runot