Nimetön

Runoilija Kymatizo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat voivat osoittaa totuuteen, mutta totuus ei piile sanoissa.
 

Ei sen väliä
vaikka linnut ovatkin
aloittaneet taas
toukokuisen laulunsa.
Siltikin olen yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot