Kamikaze

Runoilija Kymatizo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat voivat osoittaa totuuteen, mutta totuus ei piile sanoissa.
 

Pohjaton sininen meri
ilmassa suola ja kalan lemu
Kerran iski tuuli yli Onnen kukkulan
ja rajusti murskasi
valtaajien laivat.

Astelen pitkin rantaa
ja maininkien seasta
poimin meren aarteen
posliininpalasen
– tyrskyjen hioman.

Siinäkö kaikki, mitä suuresta uhmasta jäi?

Tuulahdus käy yli vuoren ja kaupungin,
pörröttää kevyesti tukkaani
mutta kuulen kyllä sen kuiskauksen:
"Kerran olin jumalten tuuli".

Laivat vain pieniä pisteitä meren sylissä,
Nokonoshiman saarella tuoksuu mänty.

Ei sillä – julmempi tuulta on tämä maa.
Kuolin sen puolesta kauan sitten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot