Syreeni kukkii pian

Runoilija Kymatizo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat voivat osoittaa totuuteen, mutta totuus ei piile sanoissa.
 

Kosteus tarttuu iholle
melkein yhtä tiukasti
kuin sinä minuun

Se on tässä
tiedän sen

tässä hetkessä

en osaa erotella sitä
ja kun suumme kohtaavat
on turha
yrittääkään

Ilmassa tuoksuu syreeni
se on vasta aukeamassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot