toivo

Runoilija Kymatizo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat voivat osoittaa totuuteen, mutta totuus ei piile sanoissa.
 

Muistoissani yhä palaan tähän paikkaan,
väliin pylväiden graniitinharmaiden
Kun suljen silmäni, voin kuulla sen,
vanhan laulun rakkauden,
joka ennen pyhätössä soi,
Siitä kauneuden kadonneen kuulla voi
Olenko järjiltäni?
Osaa en sanoakaan,
mutta luotan;
vielä seinät rapautuneet
väreissä nähdä mä saan

Selite: 
Temppeli-sarjani kolmas runo
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, tämä on oikein kaunis, herkkä. Alku oli vangitseva ja loppu ihanan positiivinen.
Monitasoinen, minun oli helppo samaistua tuohon runon luomaan tunnelmaan.

 

Käyttäjän kaikki runot