Nimetön

Runoilija Kymatizo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat voivat osoittaa totuuteen, mutta totuus ei piile sanoissa.
 
Onneton rakkaus,
runojen äiti!
Halki aikain olemme sinua kaivanneet
vain
voidaksemme valittaa
kuinka emme pääse sinusta eroon.
Tänne raastava kaipuu
ja ikävän hiljainen kuiskaus!
Eihän onnesta kirjoittaminen
ole yhtään niin hauskaa.

Välinpitämättömyys,
sinä surkeankin rakkauden surma!
Sanoit,
etten saa rakastaa
- nytkö en vihatakaan?
"Se tekee elämästä liian vaikeaa."
Niin, ja varmaan hauskempaa
onkin aivokuolleena vain vaeltaa!
En ymmärrä,
en alkuunkaan
miten aiot maailmasi rakentaa.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti kirjoitettu
tällaista on ilo lukea
taitavaa

upeasti kirjoitettu
tällaista on ilo lukea
taitavaa

 

Käyttäjän kaikki runot