Nimetön

Runoilija charisma

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Every moment spent with you is a moment of treasure~ Tätä minä olen, olen outo, olen iloinen, nauran.
 

Päästäkää minut ulos tästä talosta.
Tukehdun, en enää piittaa valosta.
Tunnen häkin ovien sulkeutuvan,
mutta näetkö minun antautuvan?
Seinät kaatuvat päälle,
näetkö minun jäävän niiden alle?
Huudan apuasi,
mutta sinä et ole edes kuulevinasi.
Päästä minut irti kahleista,
haluan pois tästä paikasta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot