Nimetön

Runoilija charisma

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Every moment spent with you is a moment of treasure~ Tätä minä olen, olen outo, olen iloinen, nauran.
 

Voiko särkynyttä sydäntä enää rikkoa?
Voiko jo valmiiksi murtunutta uudestaan katkoa?
Itku kuulemma auttaa toipumaan,
mua vaan se ei ole auttanut koskaan.
Jo kauan aikaa sitten varastit sydämmeni,
etsimällä sinua tuhlasin koko elämäni.
Uppoan koko ajan syvemälle,
anna rakkautta kituvalle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus pelkään itsekin että rikkinäinen sydän
ei enää tunne
oikein

upea on kipeä runosi
kuvastaa itseäni

 

Käyttäjän kaikki runot