Nimetön

Runoilija charisma

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Every moment spent with you is a moment of treasure~ Tätä minä olen, olen outo, olen iloinen, nauran.
 

Aurinko laskee sinisellä pulkallaan.
Siellä se poika aina koheltaa.
Aina sattuu ja tapahtuu,
ja sitten hän jo sairaalasta havahtuu.
Ei oo kovin hyvä onni hänellä,
täytyis varmaan tyynyillä peitellä.
En ymmärrä kuinka voi sattua noin paljon yhdelle,
mutta mikään ei näytä olevan mahdotonta hänelle.
Hän puhuu mulle sienistä,
että se on hyvää evästä.
Tyyppi omistaa naaman kauniin,
vaikka se ei yleensä tartu poikiin.
Musta jätkäksi on hyvin mukava,
ehkä hieman hassu poika.
Se taitaa olla aika samanlainen kuin mä,
vielä siitä tulee mun ystävä.

Selite: 
Tämä kertoo yhdestä tyypistä johon tutustun koko ajan paremmin. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot