Parhaimpia ystäviä

Runoilija charisma

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Every moment spent with you is a moment of treasure~ Tätä minä olen, olen outo, olen iloinen, nauran.
 

Kaipaan sinua ystävä,
mutta kauas sinun on mentävä.
Tuska riipii sydäntä,
mutta en silti irti sinua päästä.
Tulet aina olemaan
parhaimpia ystäviäni,
tulet aina olemaan turvasatamani.
En meidän hetkiä unohda helpolla,
en riko ystävyyttä
jonka kokosimme vaivalla.
Nyt jokainen hetki kanssasi on tärkeä,
mutta jokaisen eron
jälkeen tekee taas mieli itkeä.
Aina kun näen taas kasvosi,
sydämmeni täyttyy riemustani.
Nyt olen vasta tajunnut
kuinka oletkaan tärkeä,
maailman parhain ystävä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot