Nimetön

Runoilija charisma

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Every moment spent with you is a moment of treasure~ Tätä minä olen, olen outo, olen iloinen, nauran.
 

Me eletään vain kerran,
luota muhun nyt edes sen verran.
En mä päästä susta irti,
kuuntele mua ole niin kiltti.
Nyt mennään eikä meinata,
tänään ei periksi anneta.
Haluan sut mun elämään mukaan,
koska sua ei voita kukaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot