Älä hylkää

Runoilija charisma

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Every moment spent with you is a moment of treasure~ Tätä minä olen, olen outo, olen iloinen, nauran.
 

Sä hylkäsit mut,
lopetit kaikki keskustelut.
Sä olit aina mun turvasatama,
autoit kun olin murheen kaatama.
Nyt en tiedä mitä teen,
en ole varma kestänkö enää tämän sateen.
Sun luokse mä pystyin aina karata,
sun hartioille saatoin itkun ladota.
Sun kanssa pystyin nauramaan pelolle,
nyt tuntuu kuin olisit heittänyt mut kylmälle kadulle.
Olit mulle tärkeintä,
ilman sua teen liikaa virheitä.
Me oltiin kuin sisko ja veli,
saavuit auttamaan vaikka olisikin ollut paska keli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen,koskettava...

surullinen,koskettava...

 

Käyttäjän kaikki runot