Elämä

Runoilija Yunina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chisu - Yksinäisen keijun tarina
 

Yksin nyt vaan
Metsässä, pimeässä vaellan
Varjot seuranain
Täällä ilma viilenee

Sormet pehmoiset
Auttajan
Ne viilenneet jo lie

Yksin vaan
Kuljetaan
Tietä elämän

Sidottuina
Polulle karulle
Ei taivasta näy
Silti vaan kuljetaan

Sinä siellä jossakin
Minua turvaat kai,
luulet niin.

Silti yksin vaan
Kuljetaan
Tietä elämän

Kosteikossa koivikon,
kartanossa kuilujen
Aina vaan jatketaan
Yhä uudestaan.

Vaikka kaadutaan

Ei kaikuakaan
Kuulu askeliain
seuraamaan

Yksin vaan
Kuljetaan
Tietä elämän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Yunina Sinä 24.12.2011 0 Runo
Yunina Veden lapsi 14.12.2011 0 Runo
Yunina Ilta 3.11.2011 0 Runo
Yunina Elämä 4.10.2011 0 Runo
Yunina Unelma 13.9.2011 0 Runo
Yunina Sokea 13.9.2011 0 Runo
Yunina Minä 12.7.2011 1 Runo
Yunina salaisuus 12.7.2011 0 Runo
Yunina Rumilus 11.7.2011 0 Runo
Yunina Itsemurhaajan unelmapäiväkirja 11.7.2011 0 Runo