Minä

Runoilija Yunina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chisu - Yksinäisen keijun tarina
 

Kaunis on maailma,
rakkaimmat ystävät.

Uimaanko mentäisiin?
Siellä on aina
hauskaa!

Kuole, kuole, kuole pois.
Upota pääsi alle pinnan,
hengitä
alla pinnan.

Tänään ystävällemme
kyläilemään mennään
kerrostaloon!

Kuole, kuole, kuole pois.
Kurkista parvekkeelta,
Astu askel alas
parvekkeelta

Tänään kai vähän
kokkaillaan

Kuole, kuole, kuole pois.
Otahan veitsi käteen,
tyttöseni
Leikkaahan tuo kurkku
auki

En voi.
Huomenna on töitä.
Ja työ ennen huvia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh, onpa skitso runo! Hyvä siis on.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Yunina Sinä 24.12.2011 0 Runo
Yunina Veden lapsi 14.12.2011 0 Runo
Yunina Ilta 3.11.2011 0 Runo
Yunina Elämä 4.10.2011 0 Runo
Yunina Unelma 13.9.2011 0 Runo
Yunina Sokea 13.9.2011 0 Runo
Yunina Minä 12.7.2011 1 Runo
Yunina salaisuus 12.7.2011 0 Runo
Yunina Rumilus 11.7.2011 0 Runo
Yunina Itsemurhaajan unelmapäiväkirja 11.7.2011 0 Runo