Sokea

Runoilija Yunina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chisu - Yksinäisen keijun tarina
 

Kuinka nähdä voisin
läpi kivi-ikkunan?
Kun silmäni samenneet
Jo kaipaavat uneen.

Jalkani tärisevät
Elon heiveröisellä sillalla.
Rakkaani, tulisitko
minua kantamaan?

Käteni vapisevat
yritän koskettaa
köyden suojaa,
tunnotonta maailmaa.

En nähdä voi alas,
Ei edessäni,
ei takanani
värit minua kaipaa.

Ei silta allain kestä
Pian luovutan
Lahot laudat
Allani ulvovat

Armaani,
Noutaisit minut
siipesi suojaan

pian

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Yunina Sinä 24.12.2011 0 Runo
Yunina Veden lapsi 14.12.2011 0 Runo
Yunina Ilta 3.11.2011 0 Runo
Yunina Elämä 4.10.2011 0 Runo
Yunina Unelma 13.9.2011 0 Runo
Yunina Sokea 13.9.2011 0 Runo
Yunina Minä 12.7.2011 1 Runo
Yunina salaisuus 12.7.2011 0 Runo
Yunina Rumilus 11.7.2011 0 Runo
Yunina Itsemurhaajan unelmapäiväkirja 11.7.2011 0 Runo