Ilta

Runoilija Yunina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chisu - Yksinäisen keijun tarina
 

Suljen taas silmäni
tummuneet

Hengitys koriseva korvissani soi
Aamuun asti en jaksaa voi.

On raskasta
Repiä paloja irti käsistään
Veitsellä viiltää
kunnes valtimot verestään
luopuvat

Kuolemalle tanssini
viimeisen soisin.
Hämärän syleilyyn henkeni
antaisin

Luiset sormet kuoleman
hiuksian harjaa
Vielä viimeisen kerran
rakkauttaan antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Yunina Sinä 24.12.2011 0 Runo
Yunina Veden lapsi 14.12.2011 0 Runo
Yunina Ilta 3.11.2011 0 Runo
Yunina Elämä 4.10.2011 0 Runo
Yunina Unelma 13.9.2011 0 Runo
Yunina Sokea 13.9.2011 0 Runo
Yunina Minä 12.7.2011 1 Runo
Yunina salaisuus 12.7.2011 0 Runo
Yunina Rumilus 11.7.2011 0 Runo
Yunina Itsemurhaajan unelmapäiväkirja 11.7.2011 0 Runo